Select Page

Hui al matí s’han presentat oficialment les noves jornades gastronòmiques que tindran lloc a Altea del 20 al 29 d’octubre i que en este cas estan dedicades a l’hamburguesa. L’Altea Burger Gourmet, organitzada per l’Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea, compta amb el suport de la regidoria de Comerç i hi participaran 23 locals de restauració del municipi.

A la presentació han participat l’edil de Comerç, Jose Maria Borja, que ha agraït a l’organització, participants i col·laboradors la seua implicació, i ha ressaltat “la col·laboració pública privada amb els patrocinadors que és el camí que entenc hem de seguir des de la regidoria per poder donar més quantitat d’esdeveniments gastronòmics i que cada vegada siguen de més qualitat”.

Borja ha convidat la ciutadania d´Altea i residents a la Comarca a participar d´estes jornades i ha apuntat que “el preu de l´hamburguesa amb guarnició més refresc, aigua o cervesa, és de 18€; un preu popular”. “A més es poden aprofitar estes jornades per visitar Altea i gaudir de tota l’oferta cultural, d’oci i gastronòmiques que des d’Altea es brinden”. Ha conclòs el responsable municipal de comerç, Jose María Borja.

Des de l´organització, el president d´Ahea ha agraït la participació dels 23 locals de restauració que s´han inscrit en estes primeres jornades de l´Altea Burger Gourmet; alhora que ha explicat el motiu que ha portat l’associació a posar-les en marxa i que no és cap altre que “que tots els establiments d’estet poble tinguem les mateixes oportunitats de poder treballar i de donar servei als clients. No som tots restaurants d’arrossos, ni de peixos. Hi ha altres que fan esmorzars i dinars, altres hamburgueses, que és el cas que ens ocupa i seguirem en esta línia de tractar de moure gent a les temporades baixes perquè puguem treballar tots”.

Juan Abril ha agraït també a Cañavate Distribuciones, empresa patrocinadora de l’esdeveniment, la seua col·laboració; així com a l’Ajuntament d’Altea i Gastro eventos, a l’App dels quals es pot trobar tota la informació de les jornades.

Des de Gastro eventos, coordinadora de les jornades, Mario Ayús ha detallat les  particularitats d’esta nova cita amb la gastronomia que tindrà lloc des del divendres 20 d’octubre fins al diumenge 29 amb la participació de Melitón Jardín; Sidreria Escondida; Zero Zero; Maná Lounge-Beach; El Paso de Altea; La Greda; Mamarosa Altea; Rumors; Bistro Plan B; Giungla; I-Tika; El Austríaco; Il Bandito; Brew Rock; Carnicero Loco; La Picaeta de Lola; La Clau d’Altea; Califòrnia Old Style Burguer; El Bar de Confianza; Cafeteria Campomanes; La Paraeta; Assambra Food and Friends i Bar Cocoliso.

Com ha explicat Ayús, a cada local participant se li assignarà un codi QR a través del qual els clients que consumisquen el menú d’hamburguesa podran valorar la seua experiència en dos modalitats, el gust i la presentació. Una vegada acabat l’esdeveniment, els 8 primers classificats per la votació popular es classifiquen per a un esdeveniment final en què un jurat variat determinarà quines seran les millors hamburgueses d’Altea 2023.

A més la participació permetrà als comensals obtenir un premis com són un sopar per a dos persones al Restaurant Juan Abril; un sopar degustació per a dos persones, valorat en 120€ al Restaurant La Maja o un pack de tres ampolles de vi Azul del Mediterraneo, gentilesa de Restaurant Casa Vital.

Pin It on Pinterest